torstai 8. helmikuuta 2007

vituhipit

"isoäitini, joka on sittemmin jo siirtynyt yläkerran orkesteriin.. kakkosviulistiksi"
Häpeäkseni minun on tunnustettava, että olen katsonut Idolsista tällä kaudella kai yhtä tai kahta lukuun ottamatta kaikki jaksot. En tiedä miksi, en ymmärrä, en käsitä. Ensimmäisellä kaudella katsoin siitä parit alkukarsinnat ja kai finaalin. Toisella kaudella olin ihan pihalla koko jutusta. Minulle selvisi vasta tämän kauden aikana, että se Ilkka-mikälie voitti sen.

Ja mitäpä sitä taas tänään näkikään. Mikä ihme teitä ihmisiä vaivaa? Puskeeko Suomen metsissä nykyään jo helmikuun pakkasten aikaan sieniä metrien lumikerroksen läpi? Nyt siellä sitten äänestettiin jatkoon joku pieni, kalpea, pitkätukkainen ruipelo, ennätysäänimäärällä. Siis mitähäh? Mitä ihmeen homoja tässä maassa nyt oikein asustaa? Yhtä hyvin voisitte minut äänestää sinne.

Tai no. Selvisi kanssa tänään, että aijaa tuo ohjelma onkin kaiketi laulukilpailu tavallaan! Aikaisempi käsitykseni on ollut, että kisassa haetaan pahinta ja hirveimmin piipittävää geelipäistä pelleä ja se lauleleminen on sitten ollut plussa, korkeintaan puolikas, siihen päälle. Sama se, kunhan teinitytöt tykkää eniten, kun niillä ei ole rahaa mutta niiden isukeilla on. Tai siis, Antti Tuisku. Tarvitseeko enempää sanoa. Niin hirveetä shittiä että mut on meinattu kivittää sen takia. Ihan oikeasti.

Juupatijuu. Että joko ihmisiä sitten kiinnosti se, että se tyyppi ihan oikeasti oli selkeästi paras niistä laulelijoista, tai sitten joku hoksasi että se oli persoonanakin siitä sakista hupaisin, tai sitten tytöt tykkääkin nykyään rumista ja kalpeista pitkätukkaruipeloista. Empiiristen havaintojeni pohjaltahan voin toki todeta, että se ei voi olla totta, joten johtopäätöksiä voi sitten vedellä. Jos nyt ohjelmasta jaksaa vielä jatkossa kiinnostua niin melkein soisi tämän sällin voittavan - ihan vain siksi, että levy-yhtiöillä luultavasti ei ole suurta hinkua siihen, joten saa nähdä mitä kommervenkkejä keksivät äijän kampeamiseksi ulos kisasta. Kun tässä kuitenkin kai vieläkin haetaan sitä poppi-idolia siideriä kittaaville "pissiksille" (sarjassamme typeriä sanoja) eikä niille varmaan ihan hirveästi saada heviä myytyä. Ja minulla on suuri luottamus siihen, että tosihevari ei suostu kynimään hiuksiaan ihan vähällä. Itsehän en ole hevari, mutta nollia saisi šekissä olla melko pitkä letka että nämä mihinkään lähtisi.

Joo ja niin en minä äänestänyt ketään. Katsoa saatan vielä mutta en nyt sentään alennu mihinkään realityscheisseen rahallisesti osallistumaan. En en en en ikinä.