keskiviikko 7. maaliskuuta 2007

En ota. Hauska nähdä mihin tämä johtaa.

"ootteks te niitä hevirokkareita?"
Tänään blogataan pikaisesti ihan parista pikkujutusta, ettei pääse kirjoitteluväli repeämään turhan abysmaaliseksi kuiluksi sentäs. Ensimmäinen on uutisena sinäänsä jo vähän vanhahko, mutta liittyy osaltaan aineeseen jota huomenna pitäisi kirjoitella koulussa - ja olisi pitänyt kirjoitella jo viikon ajan - joten nostetaanpa esille: tammikuun levyale tuotti tulosta.

No mutta voi, tämähän taas musersi maailmankuvani - vai että levyjen myynti nousi kun hintoja lasketaan? Kun minähän luulin, että ne onpi olleet korkealla ihan juuri siksi kun tuhmat ihmiset ei osta niitä vaan lataavat mokomat kurjat VARKAAT ne internetistä. Ja se kun tarkoittaa että ainaski sata miljoonaa ihmistä jotka ihan satavarmasti muuten ostaisi ne levyt ei osta, niin yksistään jenkkilässä tulee sitten kymmenen biljardii tappiota.

Näinpä näin joo. Tottahan toki nörttikansa on aina tiennyt, että kaiken maailman väitteet piratismin tuottamista jättiläistappioista on suurelta osin - joskaan eivät toki täysin - puppua ja DRM vain ja ainoastaan keskenään rähistelevien mediajättien yritys sitoa asiakkaat omaan monopoliinsa, mutta tässä nyt sitten tuli todisteet. Huomatkaa, että Hesarin uutisessa ei mainitakaan mistään tällaisesta halaistua sanaa - ihastellaan vaan sitä, miten hyvin alennusmyynti meni, mutta piratismista eivät herrat rosvoruhtinaat nyt ole innostuneet rupattelemaan. Eikä juttuun edes ole otettu mukaan ketään, joka olisi. Niinpä voidaankin sitten taas parin kuukauden päästä viedä penskat raastupaan, "kun ei se oikeasti mitenkään siihen liity että ne olisi niin kalliita.."

Kyrsii btw kun mun mielialani tuntuu ailahtelevan suuntaan ja toiseen välillä aika älyttömistä pikkujutuista jotka ei oikeastaan kuulu mulle mitenkään tai sen puoleen vaikutakaan yhtään mihinkään. Sillä on tapana laskea toimintakapasiteettia. Toisaalta on siitä välillä hyötyäkin. Sen lisäksi totesin, että ihmisillä on paha tapa olla saamatta mitään aikaiseksi koskaan ellei niitä väkisellä ruoski tekemään jotain, ja sekin kyrsii. Niinpä vähän ajattelin, että voisin ruveta itse sellaiseksi, joka saa aikaiseksi sellaisia asioita, jotka kiinnostaa tai täytyy saada. Joo ja mennäänpä eteenpäin, tää oli vaan tällanen.

In other news, YTV:n yhteispalvelupisteistä saapi tulostettua matkakortilta puolen vuoden ajalta kaikki matkat. Suunnitelmana on ollut käydä ne hakemassa jo.. noh, puolen vuoden ajan kutakuinkin, mutta nytpä se tulikin toteutettua. Tykkään ilmeisesti Helsingistä, suurin piirtein kerran viikossa on näemmä tullut sinne tehtyä reissu. Ja vuodenvaihteessa Vantaan sisäisten arvolippujen hinta nousi SENTILLÄ. Ryöstöä.

Senteistä puheenollen, Hesarissa oli juttua kirurgisista toimenpiteistä tässä eräänä päivänä. Peniksenpidennysleikkauksia saa kuulemma 1790 eurolla. Näin vinkkinä, jos jollakulla teistä sattuu olemaan ongelmia itsetunnon kanssa.