maanantai 2. heinäkuuta 2007

Homot on sairasta väkeä

"onko teillä jotain sellasta sarjista jossa on apinan kuva?"
Huhhahhei, ei ole tämä tahti päässyt näin kesällä päätä huimaamaan kyllä vieläkään. Kesäkuussa vain yksi blogitus, tähänastinen surkeusennätys oli se. Toivomme parempaa heinäkuuta, mutta saapas nähdä. Viimesin oli kuulemma huono. Harmi.

Oli itse asiassa tarkoitus saada tässä viikonlopun aikana jotain aikaiseksi, mutta se nyt sitten jäi, kun perjantai- ja lauantai menivät lähinnä Tuskan porteilla kärvistellessä (ja se, mikä ei, wiillellessä) ja sunnuntai, jolloin en alun perin ajatellut jaksaa mitään, sitten jossain Alppipuistossa ihmetellessä. Joten sepä siitä.

Joo mutta, vanha tuttu Suomi Jeesukselle -bussi tuli siis jälleen kerran vastaan ja sain heiltä varsin valaistavaa luettavaa homoista. Muuta en jaksa oikeastaan nytkään raapustaa, mutta tämä sarjis oli niin viehättävä, että päätin skannailla sen teitäkin varten, siltä varalta että lukijoissa sattuu vaikkapa homo-tv-ohjelmien uhreiksi joutuneita olemaan. Olkaapa oikein hyviä, Tuomittu kaupunki! Innostuessani saatan tarjota tästä teille myöhemmin paremmin skannatun version.

"- Loot, anna meille ne miehet! Me raiskaamme heidät!"
"- Veljet, tämä ei ole oikein! Ottakaa minun tyttäreni, neitsyet, heidän sijastaan!"
..täh?